Popok Sepuh Narik Celana
  • Popok Sepuh Narik CelanaPopok Sepuh Narik Celana
  • Popok Sepuh Narik CelanaPopok Sepuh Narik Celana
  • Popok Sepuh Narik CelanaPopok Sepuh Narik Celana

Popok Sepuh Narik Celana

Bozhan minangka produsen popok celonone nganggo OEM China sing unggul. Popok sepuh merek Comfree® kita duwe macem-macem kualitas. Ing ngisor iki yaiku introduksi popok celana sing bisa ditarik nganggo kualitas dhuwur, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Popok Sewengi Kanggo Wong diwasa. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa sing luwih apik!Tim sales profesional bakal menehi respon pas wektune .Sembarang werna utawa ukuran kasedhiya,kita bisa sijine logo utawa account ing. Aku mikir produk kita bakal cocog karo pasar sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka profesionalPopok Sepuh Narik CelanaPabrik, sampeyan bisa ngaso njamin kanggo tukuPopok Sepuh Narik Celanasaka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.We ngarep-arep kanggo nggawe hubungan kerjasama loropaken karo perusahaan karo produk kualitas dhuwur, rega cukup, layanan nimbang lan nggawe tangan mangsa luwih apik ing tangan.Soft Incontinence Dewasa Popok minangka celana jero sing bisa digunakake kanggo wong diwasa kanthi kualitas dhuwur lan ekonomis, padha karo jeroan wanita. Nanging iki minangka jinis sing bisa digunakake lan kanthi biaya ekonomi.

 


Popok Sepuh Narik CelanaSpesifikasi:

 

Produksi

Popok Sepuh Narik Celana

Bahan Utama

Sap Jepang, pulp AS, Kain non-anyaman

Ukuran kasedhiya

M/L/XL/XXL/XXXL

MOQ

80.000 pcs

Layanan

OEM/ODM

 


Products Features of Popok Sepuh Narik Celana

 

1. Pita pinggang elastis 360 ° nyedhiyakake kenyamanan lan babagan kanggo sampeyan.

2. Gampang kanggo narik munggah lan njupuk mati.

3. Dobel lapisan leakguards.

4. Inti: Bubur Weyerhaeuser impor dicampur karo Tai SAP / Sandia SAP.

5. Lapisan kaping pindho banyu bukti bocor njaga.

6. Kain-kaya Breathable Backsheet.


 

Specifications kanggo Top QualityPopok Sepuh Narik CelanaProdusen saka China

 

1 MOQ

1*40HQ (3 ukuran campuran) / 1*20GP (2 ukuran campuran)

2 KEMASAN

Inner packing: tas transparan/tas merek cetak
Packing luar: tas transparan/karton
Minangka saben request customer.

3 Pembayaran

T / T: 30% dening T / T minangka simpenan, imbangan sadurunge kiriman utawa marang salinan B / L.
L/C: L/C sing ora bisa dibatalake ditampa.

4 Pangiriman

25-30 dina sawise simpenan dikonfirmasi.

5 Sampel

Samples GRATIS., biaya nyata ing akun pelanggan

6. layanan OEM

Available.Designer kasedhiya kanggo desain merek tas dicithak kanggo sampeyan.



 

Hot Tags: Popok Sepuh Narik Celana, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Digawe ing China, Kualitas, Murah, Disesuaikan, Diskon

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept