Ngarep > Produk > Popok Bayi Diaposable > Popok Bayi > Popok Bayi Super Breathable
Popok Bayi Super Breathable
  • Popok Bayi Super BreathablePopok Bayi Super Breathable
  • Popok Bayi Super BreathablePopok Bayi Super Breathable
  • Popok Bayi Super BreathablePopok Bayi Super Breathable
  • Popok Bayi Super BreathablePopok Bayi Super Breathable
  • Popok Bayi Super BreathablePopok Bayi Super Breathable

Popok Bayi Super Breathable

Bozhan minangka produsen popok bayi Super breathable China sing misuwur. Popok Baby® sing apik banget, panggunaan film ngisor breathable, lapisan permukaan udhara panas, tetep garing ing wektu sing padha uga bisa nyaman lan ambegan, ora lembab lan kaku, kanggo nyedhiyakake lingkungan sing luwih nyaman kanggo bayi. Tipe ultra tipis, karo sheet absorbent 5layer, udhara panas Ultra alus sanadyan sheet ndhuwur lan embossing unik, kang breathable lan super absorbency. Jinis Pulp, sanajan nganggo pulp lan getah, luwih kandel tinimbang jinis ultra tipis. Nanging uga disenengi dening akeh klien. Yen sampeyan entuk sampel, aku mikir sampeyan bakal seneng popok bayi sing super breathable.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka kualitas dhuwur profesionalPopok Bayi Super Breathablepabrik, Kita bisa menehi produk sing paling cocok kanggo sampeyan, lan layanan, Ing ngisor iki paramèter informasi produk sing bisa dirujuk

 


item

Grosir Magic nganggoPopok Bayi Super Breathable

Panggonan Asal

China / Fujian

Jeneng merek

OEM & ODM

Sizes

NB/S/M/L/XL/XXL utawa M/L/XL/XXL/XXXL/XXXXL

Bahan

Kain Non Woven

Fitur

Dicithak

Jinis

Kaset Piandel Kuwat Popok / Popok Utawa Tipe Kathok Tarik

Penyerapan

Lumahing garing

Kelompok Umur

bayi

Anti bocor

Pengawal bocor

Sertifikat

CE, ISO, BSCI

MOQ

100.000pcs / ukuran

 

Fitur utama kanggo Grosir popok bayi disposbale Magic:


1. Backsheet Katun Lembut: breathable lan comfrotable: cukup kuwat marang rusak.

2. Magic Tapes: bisa digunakake maneh minangka kakehan sing bisa; kuwat lan lengket.

3. Ijo / Biru ADL: nyebarake cipratan supaya luwih garing.

4. Super Soft Cotton Topsheet: nggawe bayi aran luwih alus

5. Absorbency Ageng: enggal nresep cipratan lan ngunci wetness, ngomong pamit kanggo rashes.

6. Ora bocor. High Quality.

7. Big Elastis Waistband: Gampang nyetel pas karo bangkekan bayi. Bayi rumangsa luwih gampang lan sehat.

8. Rega ekonomi: Kualitas dhuwur nanging rega murah banget. Ibu wis cukup dhuwit kanggo tuku.

 

Specifications kanggo Top QualityPopok Bayi Super BreathableProdusen saka China


1 MOQ

1*40HQ (4 ukuran campuran) / 1*20GP (2 ukuran campuran)

2 KEMASAN

Inner packing: tas transparan/tas merek cetak
Packing luar: tas transparan/karton
Minangka saben request customer.

3 Pembayaran

T / T: 30% dening T / T minangka simpenan, imbangan sadurunge kiriman utawa marang salinan B / L.
L/C: L/C sing ora bisa dibatalake ditampa.

4 Pangiriman

25-30 dina sawise simpenan dikonfirmasi.

5 Sampel

Samples GRATIS., biaya nyata ing akun pelanggan

6. layanan OEM

Available.Designer kasedhiya kanggo desain merek tas dicithak kanggo sampeyan.

 

Hot Tags: Popok Bayi Super Breathable, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Digawe ing China, Kualitas, Murah, Customized, Diskon

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept